Διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στις 6 και 7 Μαΐου 2017 @2ο Λύκειο Δάφνης

1

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΓΕΛ Δάφνης, στο πλαίσιο των διήμερων πολιτιστικών εκδηλώσεων, σας προσκαλεί σε παράσταση παραδοσιακών χορών από την Πέλλα και τη Θράκη με μαθητές του σχολείου μας με παραδοσιακές φορεσιές. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του σχολείου (Γράμμου 1, Δάφνη) στις 7 Μαΐου 2017 και ώρα 19:00 μ.μ.

Τιμή εισόδου: 2 ?

Σκοπός  των εκδηλώσεων είναι και η οικονομική στήριξη των μαθητών που θα συμμετάσχουν στην εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών (CERN) στη Γενεύη το σχολικό έτος 2017-18.

—————————————————————————————————————————————————————————-

2

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΓΕΛ Δάφνης, στο πλαίσιο των διήμερων πολιτιστικών εκδηλώσεων, σας προσκαλεί σε συνάντηση μαθητών και γονέων με την ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια κ. Κανακάκη Καίτη που θα πραγματοποιηθεί  στο αμφιθέατρο του σχολείου (Γράμμου 1, Δάφνη) στις 6 Μαΐου 2017  και ώρα 18:00 μ.μ.

Θέματα:   Άγχος των εξετάσεων – Διαχείριση του άγχους /   Καθημερινά προβλήματα μεταξύ γονέων και εφήβων

Τιμή εισόδου: 2 ?

Σκοπός των εκδηλώσεων είναι και η οικονομική στήριξη των μαθητών που θα συμμετάσχουν στην εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών (CERN) στη Γενεύη το σχολικό έτος 2017-18.

Δείτε εδώ την σχετική αφίσα: